RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Burnleys hodepine

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Burnley må score først for å ta poeng. Det gjorde de ikke mot Blackburn.

BURNLEY - BLACKBURN 0-1:

Burnley startet sesongen med et brak da de slo regjerende Premier League-mester Manchester United på hjemmebane.

Etter det har det imidlertid gått tråere, og laget befinner seg nå i ytterste nedrykksfare. Og mot Blackburn var laget desperate etter poeng.

Men da Blackburn fikk en særdeles billig straffe etter tjue minutter av førsteomgangen, og David Dunn ekspederte den i mål, forsvant vel den lille troen Burnley hadde på poeng.

Laget har nemlig ikke snudd en kamp der de har kommet under først. Det er ikke akkurat en statistikk som gir selvtillit.

Burnley fikk imidlertid to store muligheter til å ta poeng. Men verken sjansen rett før pause, der de var helt alene gjennom eller innlegget til Daniel Fox ble omgjort til tellende resultat. Kanskje var det statistikken som lå i bakhodet eller så er det ferdighetene som ikke strekker til.

Tap ble det uansett, og Burnley ligger nå som nest sist i Premier League, med tre poeng opp til sikker plass. Det er ikke mye, men skal de hente disse poengene på motstanderne må de vinne de neste kampene.

Blackburn på sin side tok noe så sjeldent som en borteseier. Morten Gamst Pedersen spilte hele kampen for bortelaget, og viste fram innleggsfoten flere ganger. Laget klatret med seieren opp til øvre halvdel av tabellen, på en tiende plass.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere