Burns på lag med Solberg

VM-lederen Richard Burns vender tilbake til Subaru. - Jeg tror absolutt at Burns og jeg kan jobbe godt sammen i teamet, men å få til det nære og gode forholdet jeg har hatt til Tommi Mäkinen skal nok mye til, sier Petter Solberg.

18.08.03 18:20

Briten erstatter den finske veteranen Tommi Mäkinen som team-kollega av Petter Solberg i Subaru. Solberg legger likevel ikke skjul på at han kommer til å savne Tommi Mäkinen.

Respekterer avgjørelsen

- Jeg skulle gjerne sett at Tommi ville fortsette i teamet, men har stor respekt for hans avgjørelse om å legge opp, sier den norske rallyføreren.

Richard Burns ble verdensmester sist han kjørte for Subaru, i 2001, og leder også Rally-VM i skrivende stund. Det blir et spennende lag Subaru stiller med neste år.

- Jeg tror Richard og jeg skal kunne gi Subaru mange gode resultater i de kommende to sesongene, men ser heller ikke bort fra at det kan bli noen morsomme "fighter" oss i mellom, forteller Solberg, som for tiden er på bryllupsreise med sin Pernilla.

Alle gode ting er tre?

Det er tredje gang Burns er Subaru-fører. Han kjørte for stallen fra 1993 til 1995. Etter noen år i Mitsubishi kjørte han for Subaru igjen fra 1999 til 2001. Siden har han vært Peugeot-fører.

– Subaru er laget jeg har hatt mest suksess med, og jeg gleder meg til å kjøre for dem igjen. I øyeblikket skyver jeg det langt bak i hodet. Jeg fokuserer på denne sesongen og kampen for VM-tittelen, sier Burns ifølge NTB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.