RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

By Rise blir med videre

(FOTO: Håkon M. Larsen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Ola By Rise fortsetter som Åge Hareides assistenttrener på landslaget.

Etter lengre tids spekulasjoner bekreftet Hareide i helgen at han fortsetter som landslagssjef for Norge frem til VM i 2010.

Nå er det klart at Ola By Rise også blir med videre.

Sa opp jobben i NRK
- Jeg har besluttet å si opp min stilling i NRK. Det gjør jeg med tungt hjerte. Det har vært en flott redaksjon å jobbe med, sier Ola By Rise til NTB.

By Rise er ikke i tvil om målsettingen de neste to årene: Norge skal være ett av lagene som kvalifiserer seg til VM-sluttspillet i Sør-Afrika i 2010. Norge har nemlig ikke deltatt i et sluttspill siden EM 2000.

- Jeg synes Åge og jeg jobber godt sammen og har funnet en bra arbeidsform. Spillergruppa er fin. Vi hadde en matchball mot Tyrkia, men den gikk dessverre i nettet. Jeg tror sluttspillerfaring vil gjøre laget bedre, konkluderer den tidligere Rosenborg-treneren.

- Motivert for oppgaven
Åge Hareide er optimist med tanke på den kommende VM-kvalifiseringen.

- Jeg er motivert for oppgaven, og sammen med spillerne og det øvrige støtteapparatet skal jeg jobbe knallhardt for å videreføre den positive utviklingen laget har hatt den siste tiden, sa Hareide da han fredag bekreftet at han fortsetter som landslagssjef.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere