RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

By Rise ikke bekymret

Sist oppdatert:
Rosenborg-trener Ola By Rise er ikke bekymret over at laget har misset uvanlig mange sjanser i de siste kampene.

Verken mot Vålerenga, Panathinaikos eller nå sist mot Odd-Grenland har antallet scoringer vært som forventet for Rosenborg. Til tross for at laget har skapt nesten 25 sjanser totalt i de tre kampene, er det bare blitt to mål.

Over tid
- Nei, det er jeg ikke noe bekymret over. Jeg ville vært mye mer bekymret hvis vi ikke skapte sjanser. Effektiviteten må ses over mange flere kamper.

- Jeg er mer opptatt av prestasjon i det vi foretar oss. Men det er selvsagt klart at vi ønsker kanskje en større grad av kynisme foran mål, slik at uttellingen blir bedre, understreker Ola By Rise overfor TV 2 Nettavisen.

Han understreker at klubben jobber med saken.

Lykkes
- For oss handler det om å sette de spillerne i situasjoner hvor de lykkes. De gir gode opplevelser som tas med videre. Vi har hatt noen gode spillermøter nå hvor vi har fokusert på positive ting, i god Rosenborg ånd. Eller en videreføring av den tankegangen.

- Dere har ikke råd til å misse så store sjanser mot Arsenal¿?

- Arsenal tenker jeg ikke på i det hele tatt. Det er nå full fokus på Sogndal-kampen. Når den er over skal jeg begynne å tenke på Arsenal, understreker RBK-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere