RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

By Rise usikker på fremtiden

Sist oppdatert:
Tirsdag overlot Ola By Rise ansvaret for Rosenborg til duoen Nils Arne Eggen og Per Joar Hansen. Nå vurderer den avskiltede RBK-sjefen å gi seg som fotballtrener.

Foreløpig vet ikke Ola By Rise hva han skal gjøre neste sesong. Ikke en gang om han i det hele tatt kommer til å fortsette som fotballtrener.

- Jeg vet ikke. Akkurat nå tror jeg ikke at jeg blir det. Det er mer sannsynlig at jeg vil drive med noe annet, sier By Rise NTB.

- Jeg trår litt ut av klubben og ønsker etterfølgerne alt hell og lykke til. Jeg velger å tro at dette er en riktig løsning. Og jeg aksepterer at prosessen ble som den ble.

For tre uker siden bestemte Rosenborg-ledelsen seg for å avslutte engasjementet med RBK-veteranen etter sesongen. I dag ble det klart at Eggen og Hansen overtar med umiddelbar virkning. De to leder seriemesterne i torsdagens Royal League-kamp mot Djurgården.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere