RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byåsen utklasset spansk superlag

Sist oppdatert:
Byåsen har fortsatt muligheten til kvartfinalespill, etter pangseier mot Astroc Sagunto. Et skår i gleden er strekkskade for Trine Haltvik.

BYÅSEN-CBM ASTROC SAGUNTO 27-17:

Kampen var jevnspilt frem stillingen til 7-6 til Byåsen, men derfra og ut omgangen var det bare Byåsen for alle pengene, og pauseresultatet ble 16-9.

Andre omgang ble en transportetappe, i en kamp hvor Kjersti Beck viste verdensklasse i Byåsen-målet. Hun endte med en redningsprosent på 56, etter 20 redninger.

Toppscorer for Byåsen ble Vigdis Hårsaker med åtte mål.

Kvartfinale?
Laget kan gå videre med seier hjemme i siste gruppespillkamp mot Budocnost Monet, men det avhenger av at de andre kampene gir normale resultater. I verste fall kan måldifferansen mellom Budocnost og Byåsen internt bli avgjørende. Serberne vant med ti mål hjemme.

- Det er helt åpent. Vi har virkelig muligheten, sa Byåsens beste spiller Kjersti Beck til TV 2 Sporten.

Trine Haltvik måtte hjelpes av banen med en strekkskade. Et skår i gleden for Byåsen, som må klare seg uten Haltvik i fem-seks uker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere