*Nettavisen* Sport.

Bygger Fornebu Arena etter jul

En fin dag for Stabæk-supporterne: Først signerte Inge André Olsen ny kontrakt. Nå er det klart at byggingen av Fornebu Arena starter etter jul.

22.12.06 14:55

Byggestart på Stabæks nye hjemmebane blir 1. kvartal 2007, nærmere bestemt 1. mars neste år, skriver klubben på sin hjemmeside.

Fornebu Arena AS tegnet fredag avtale med NCC om gjennomføring av nytt stadionanlegg for Stabæk. Prosjektet vil starte opp umiddelbart over nyttår, og selve byggeaktiviteten starter 1.mars. Målet er at det skal spilles Tippeligakamper på Fornebu Arena høsten 2008, men endelig fremdriftsplan vil ikke bli fastsatt før slutten av januar.

Totalkostnaden for byggeprosjektet er om lag 550 millioner kroner, hvorav rundt 300 millioner er knyttet til arenaen. Kontorarealene og den arenarelaterte næringsvirksomheten i arenabyggetvil bli solgt som en del av finansieringen av arenaen.

- Det er veldig godt å vite at vi endelig har alle detaljene på plass i prosjektet, og at vi nå kan fokusere all vår innsats på å få realisert arenaen sammen med NCC, sier Einar Schultz, daglig leder i Stabæk Holding AS.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.