RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bystyret vil hjelpe Everton og Liverpool

Sist oppdatert:
Bystyret i Liverpool har gitt opp håpet om å få byens to klubber til å dele stadion. Nå er det i stedet innstilt på å hjelpe klubbene hver for seg.

Ett år med samtaler mellom bystyret, Storbritannias sportsminister og de to klubbene Liverpool og Everton førte ingensteds hen, og tirsdag annonserte bystyret at planene om stadiondeling er lagt døde en gang for alle.

- Det er skuffende at partene ikke har vært i stand til å bli enige om å dele stadion. En eller to personer på hver side var positive, men det var ikke nok ettersom resten motsatte seg ideen, sa en talsmann for bystyret i Liverpool ifølge Reuters tirsdag.

Både Liverpool og Everton har hatt trøbbel med å finansiere egne stadionanlegg. Everton planla en stund å bygge i King's Dock, men droppet ideen da det viste seg at kostnadene ville overstige 200 millioner pund.

Liverpools planlagte stadionanlegg i Stanley Park ble estimert til å koste 80 millioner pund, men allerede før byggingen er kommet i gang viser nye overslag at kostnadene vil ligge rundt 110 millioner pund.

- Men den eksisterende skissen til et nytt Anfield er en stor del av oppgraderingen av Anfield- og Breckfield-området, og vi er fast bestemt på å bidra til dette, fordi dette området sårt trenger den økonomiske veksten det vil gi. Vi vil selvfølgelig også gjøre alt vi kan for å hjelpe Everton med å finne et moderne stadion, sa talsmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere