RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byttehandelen i boks

Foto: Lien, Kyrre (Scanpix)
Sist oppdatert:
Brann og Odense bekrefter på sine nettsider at den mye omtalte byttehandelen mellom Brann og danske OB er klar.

Nielsen blir Brann-spiller, mens Njogu Demba-Nyrén går motsatt vei. Brann vil i tillegg få et mellomlegg på flere millioner kroner. Det skal klubben benytte til å sende et forbedret bud til Tromsø på Morten Molskred, melder Bergensavisen.

- Demba lyktes ikke slik både vi og han håpet på, og da dette klubbskiftet ble mulig tror vi det er det beste både for Njogu Demba-Nyrén, David Nielsen og for Brann. Vi takker Demba for det han har gjort for Brann og ønsker han lykke til i OB, sier sportssjefen til klubbens nettsider.

Den danske angriperen vil skrive under på en kontrakt som binder ham til rødtrøyene i 1,5 år, mens svenskgambieren signerer en 3,5-årskontrakt med OB.

- Vi arbeider alltid med å forsterke troppen, og det har vi gjort med kjøpet av Demba-Nyrén. Vi har skjerpet konkurransen på spissplassen markant, og samtidig har vi sikret oss en større bredde, sier OB-direktør Kim Brink til klubbens nettsted.

Nielsen ble en av fjorårets mest kontroversielle spillere i Norden, da han i selvbiografien «Sorte Svin»avslørte at han hadde prøvd å tape en kamp med vilje, samt at han hadde gått til fysisk angrep på sin tidligere lagkamerat Alan Gaarde.

- Vi har diskutert inngående David Nielsens sitt omdømme med tanke på det han har skrevet og gjort. Men vi har også sjekket med ansvarlige i Strømsgodset og Start og bare fått positive tilbakemeldinger på David som type, sier Brann-leder Bjørn Dahl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere