RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bytter Reyes mot Baptista

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Arsenal og Real Madrid er blitt enige om en avtale om å bytte Jose Antonio Reyes mot Julio Baptista.

Det melder både Sky Sports News og BBC Radio Five Live sent torsdag kveld.

Ifølge Sky Sports News bekrefter Real Madrid at de har hentet Reyes på lån i en sesong, mens Baptista går motsatt vei på utlån til Arsenal. Alle formaliteter skal være i orden, og klubbene har sikret seg opsjon på en permanent overgangsavtale for spillerne.

22 år gamle Reyes har lenge ønsket seg hjem til Spania, og har blitt koblet til Real Madrid i flere uker. Arsenal forsøkte å hente brasilianske Baptista for ett år siden, men den gang satte Real Madrid foten ned for en overgang.

Baptista deltok ikke på Real Madrids trening torsdag. Den offensive midtbanespilleren var i London for samtaler med Arsenal om sin personlige avtale og for å gå gjennom den medisinske testen.

Reyes kom til Arsenal fra Sevilla i januar 2004 og hadde opprinnelig en kontrakt ut 2011-sesongen. Han fortalte spanske medier forrige uke at han ville vekk fra Arsenal fordi han ikke fant seg til rette i England.

Reyes har ikke spilt en eneste kamp for Arsenal denne sesongen. Manager Arsene Wenger har heller ikke benyttet seg av midtbanespilleren i Champions League for å hindre at spanjolen ikke kunne delta i Europa for en eventuell ny klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere