KRISTIANSAND: Som ventet har det vært mye reaksjon på siste blogg. Både grunnet avslutning av sponsorforhold med Ladbrokes, men mest grunnet min deltakelse på High Stakes Poker.

Les forrige blogg her: Høivold møter superstjernene

Ganske mange har vært i tvil om jeg skal spille. Dette skyldes delvis at det tidligere har gått rykter om at andre norske skulle ha spilt uten at dette har skjedd. Og delvis det at mange tror at det å få lov til å spille der ikke er mulig uten et kjempekjent navn. Til dere kan jeg si: Det er 100 prosent sikkert at jeg spiller med mindre noe veldig uforutsett skulle skje. Jeg har allerede overført 200k dollar til Golden Nugget og Mori Eskandani har sendt meg en bekreftelse på at pengene er mottatt der. Samme person har også sendt meg offisiell invitasjon.

Dette neste burde jeg kanskje ikke skrive noe om, men jeg hopper like godt i det... Dog under tvil.

Tanken på High Stakes Poker (HSP) startet når jeg etter en fuktig bytur var en tur innom min leieboer Jan Erik Eriksen (Milk07). Vi snakket en del om poker og jeg sa at jeg ville spille HSP. Jeg ringte like godt umiddelbart til Thor Hansen og forhørte meg om mulighetene. Han sa at han trolig kunne ordne det, men jeg måtte være helt sikker på at jeg ville for at han ville starte prosessen, noe som var svært forståelig da han før har brent seg på andre som har trukket seg etter å ha vært veldig nære på å kunne få en plass. Jeg, i min ikke helt edruelige tilstand, svarte klart ja! Jeg ville dette. Og ikke minst: Jeg skulle stille med minst 200k dollar.

Dagen etter våknet jeg og hadde litt kalde føtter. Jeg var litt usikker på om jeg bare hadde drømt, men en liten samtale med Jan Erik bekreftet det jeg trodde. Jeg var usikker på om jeg virkelig ønsket dette, men jeg er en mann som holder mine ord, så det var aldri snakk om å ringe Thor for å trekke meg.

Ikke så mye skjedde før jeg i sommer var og spilte WSOP. Den ene dagen så ringte Thor og spurte om jeg ville spise middag med Eric Drache. Det ville jeg selvsagt og så skjedde. Vi spiste indisk på restauranten med det spenstige navnet Gaylord som ligger på Rio. Thor spilte fortsatt i WSOP Main event, så han kom først litt senere. Eric var en svært hyggelig og imøtekommende kar. Etter middagen ville han ikke love noe, men sa at sjansen var stor for at jeg kunne være med i HSP. Jeg kunne heller velge Poker After Dark, noe som hadde vært mye billigere, men det fristet ikke så mye. Jeg mener at HSP er klart det beste pokerprogrammet, så jeg sa at jeg kun var interessert i dette.

Etter vi hadde sagt farvel til Eric Drache så kjørte Thor meg til Caesars Palace. På veien så sa han at har var så godt som 100 prosent sikker på at jeg ville få tilbud om å spille. Jeg var ikke like sikker, men Thor hadde selvsagt rett.

For noen uker siden fikk jeg en telefon mens jeg lå og sov rundt klokka fire på natta. Det var Eric Drache. Han ville ha e-postadressen min for å sende med overføringsdetaljer og litt annet. Trøtt i trynet som jeg var slet jeg litt fra start, men fikk gitt han opplysningene han trengte. Han ba meg gå til sengs igjen for å sende det han skulle ha dagen etter. Saklig! Akkurat som det går an å få sove etter en sånn telefon!

Jeg reiser til Las Vegas 3. november og spiller 11. november. Jeg reiser såpass tidlig for å få best mulig døgnrytme til spillet og for å bli kvitt jet lag. Noen dager ved bassenget vil sikkert ikke være veldig galt det heller.

Thor ringte forresten igjen i går. Han hadde vært hos Eric Drache igjen, og han hadde så vidt fått tatt en titt på hvem jeg skulle spille med. Han husket ikke alle navnene, men nevnte et par navn. Senere på kvelden videresendte han en SMS med navnene på dem jeg skulle spille mot. Det var en ganske syk liste. Da jeg antar ingen er interessert i å vite hvem det er så utelater jeg det i denne bloggen.

Nå skal jeg i alle fall spille HSP. Uten Thor Hansen hadde det aldri skjedd. Forhåpentligvis kan jeg takke han ordentlig etter at jeg har vunnet en del på HSP!

Jeg har ingen erfaring i å spille så høyt, så det blir nytt for meg. Jeg har ikke spilt over 50/100/200 euro før, så dette blir en del høyere. Men det er jo bare en utfordring! Og utfordringer liker jeg!

Andreas