RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cabrera vant US Masters

Augusta (NTB): Angel Cabrera fra Argentina vant US Masters i golf søndag. En dramatisk turnering endte med et lite antiklimaks.

Lenge så det ut til at publikum skulle få feire tidenes eldste vinner av en majorturnering, eller en av de største opphentingene. I stedet kunne Cabrera juble for sin annen majortittel takket være par på to omspillshull. Han er første søramerikanske vinner av årets første majorturnering.

Kenny Perry måtte nøye seg med 2.-plass etter bogey på annet hull i omspillet, mens Chad Campbell ødela sin sjanse med bogey på det første ekstrahullet.

48-årige Perry prøvde å bli den eldste vinner av en majorturnering noensinne, og kom fryktelig nær. Han mistet ledelsen med bogey på de to siste hullene, hans to første for dagen.

Perry fikk bogey bare fire ganger på de 70 første hullene i turneringen. Hadde han greid å spille bare ett av de to siste på par, ville han vunnet uten omspill. Han misset en parputt fra fire og en halv meter på det siste hullet.

Da hadde Campbell allerede spilt ferdig. Cabrera senket en kort parputt og sørget for at det for første gang på 22 år ble omspill mellom tre mann i US Masters. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere