RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Calgary-stjerne til Storhamar

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Calgary Flames-spilleren Chris Clark er klar for Storhamar. Hamarlaget har også sikret seg en annen kanadier, ettersom to sentrale spillere er skadet ut sesongen.

Joakim Persson og Ville Immonen er skadet, og ute for resten av inneværende sesong. Det gjorde sitt til at Storhamar ble nødt til å forsterke laget.

Onsdag skrev sportssjef Petter Salsten kontrakt med Chris Clark (28) fra Calgary Flames og Brent Gauvreau (24).

- Vi er vel fornøyd nå. Men vi skal ikke utelukke flere forsterkninger. Vi har jobbet hardt, og det har vært en veldig vanskelig prosess, sier Salsten til TV 2 Nettavisen.

Av den grunn tror han det blir vanskelig å finne en eventuell backforsterkning. Alexander Smirnov er også skadd, og kan bli sittende på tribunen en god stund.

- På backsiden er Smirnov ute, og kanskje langvarig. Men det har vært så vanskelig å få til de to forsterkningene her, så jeg er ikke veldig optimistisk, sier Salsten.

Clark spilte alle 26 sluttspillkampene for Calgary Flames, som kom helt til finalen i Stanley Cup. Der tapte kanadierne for Tampa Bay Lightning. Clark spilte 14,34 minutter i snitt i sluttspillet, og bidro med seks poeng.

- Han er en arbeidskar med bra skøyteferdigheter, forteller Storhamar-bossen.

Storhamar har også sikret seg senteren Brent Gauvreau fra italienske Renon.

- Han er litt mer ukjent. Vi følte vi trengte én spiller til, og han var tilgjengelig. Han har aldri fått mulighetene i NHL, og vi er litt mer usikre på han. Men han er ung og kan være noe for framtiden, håper Salsten.

Clark har en klausul om at han kan reise tilbake til NHL hvis lockouten opphører, mens Gauvreau blir på Hamar ut årets sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere