RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Camaras kanon

Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda.
Wigans Henri Camara (t.v) jubler sammen med lagkamerat Pascal Chimbonda. (FOTO: JON SUPER / AP)
Sist oppdatert:
Wigans senegaleser Henri Camara (28) viste hvorfor han er lagets toppscorer mot Sunderland. Et flottere volleyskudd skal du lete lenge etter.

SUNDERLAND - WIGAN 0-1: Camara sørget for at lille Wigans eventyr i Premier League fortsetter, og seieren sendte laget opp på 8. plass på tabellen. Scoringen senegaleseren sto for må være en het kandidat til rundens scoring.

Pang i krysset

Camara fikk ballen på kanten av 16-meteren, tverrvendte 180 grader og knallet til på halv volley. Skuddet føk som en prosjektil opp i det motsatte krysset, en scoring som - slik klisjeen sier - var verdt inngangspengene alene.

- Hva kan du gjøre med en scoring som det? Da jeg så den tenkte jeg: Helv... for en scoring, sa Sunderlands midlertidige manager Kevin Ball til Sky Sports etter kampen.

Camara er dermed oppe i 9 scoringer for sesongen, og sammen med spisspartner Jason Roberts (7 scoringer) har de til de grader bidratt til Wigans suksess denne sesongen.

Misfornøyd Wigan-boss

Seieren til tross, Wigan-manager Paul Jewell var langt fra fornøyd med sitt mannskap.

- Hvis vi spiller som i dag i resten av kampene, så ender vi på 43 poeng. Hvis vi spiller som mot Manchester United (1-2 sist mandag), så blir det europacupspill på oss. Det var en forferdelig kamp i dag, men vi fikk våre tre poeng, sa Jewell til Sky Sports.

Spikeren i Sunderland-kista

For Sunderland bare fortsetter nedturen. Laget er så godt som rykket ned allerede med sine fattige 10 poeng, men skal ha honnør for at de klarte å presse Wigan bakover i andre omgang.

Problemet er imidlertid å få komme til store sjanser og få uttelling. Med 19 mål på 29 ligakamper lukter det ikke akkurat krutt av Sunderland-spissene.

Nærmest kom spissen Jon Stead og vingen dean Whitehead, men Wigan-keeper John Filan reddet flott ved begge anledningene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere