*Nettavisen* Sport.

Camilla-nei til Trefilov

Camilla Herrem (22) droppet prøvespill i Russland.

10.10.08 13:26

TRONDHEIM (Nettavisen): Under en oppkjøringsturnering i Tyskland i april kom Camilla Herrem i kontakt med Jevgenij Trefilov. Den omdiskuterte russiske landslagstreneren er også trener for klubblaget Zvezda Zvenigorod.

Han ønsker seg flere europeiske profiler til Russland i stedet for Danmark, og det skulle visstnok ikke stå på lønna...

Men selv ikke det var nok til å lokke til seg venstrekanten.

- Han (Trefilov) ville gjerne at jeg skulle komme over for å prøvespille og se nærmere på forholdene der borte, sier Herrem til Nettavisen.

- Men jeg endte opp med å takke nei relativt kjapt. Jeg synes jeg bor langt hjemmefra allerede nå, så det uaktuelt å spille håndball i Russland for min del.

- Drar ingen steder
Herrem er blant spillerne Byåsen kan tenke seg å kvitte seg med i løpet av sesongen. Trolig kan en sum mellom 200 000 til 500 000 hentes inn, avhengig av når 22-åringen selges.

Hun har på sin side signalisert at hun og kjæresten Steffen Stegavik ønsker seg en håndballframtid sammen, og da fortrinnsvis i Danmark.

Der venter klubber som Viborg, Ikast og GOG Svendborg med nypressede pengebunker. Men Herrem har ingen hast med å flytte på seg akkurat nå.

- Jeg forstår klubbens inngang til dette, men jeg har ikke tenkt å dra noen plass denne sesongen. Jeg avventer hva som skjer både med Steffen og meg - før jeg tar en avgjørelse.

Vil også til Danmark
Hun er ikke den eneste som er ettertraktet i Byåsen-drakt om dagen. Også Marit Malm Frafjord er het, både i Øst-Europa og Danmark.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Rumental Brazov, Oltchim Valcea og HYPO Niederösterreich ønsker alle Byåsens strekspiller, etter det Nettavisen erfarer.

I tillegg kan hun nærmest velge å vrake blant danske toppklubber. Danmark er også 22-åringens førstevalg.

- Jeg har lyst til å prøve noe annet en gang i fremtiden. Men foreløpig har jeg halvannet år igjen med kontrakten min i Byåsen. Jeg drar i så fall for å prøve meg på et enda høyere sportslig nivå og det finner jeg i Danmark, sier hun til Nettavisen.

PS! Også Gøril Snorroeggen har interesse fra Viborg og Ikast. 23-åringen står trolig uten kontrakt når hun er tilbake etter skulderoperasjonen om cirka 10 måneder.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag