RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Camilla satte prikken over i'en

Sist oppdatert:
Sju sekunder før slutt satte Camilla Thorsen prikken over i'en på en strålende norsk kveld.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): SLOVENIA - NORGE 22-29: Med bare sju sekunder igjen å spille, hoppet Camilla Thorsen inn fra nesten død vinkel og skrudde ballen rundt en forfjamset Barbara Gorski og i nettet.

Det var prikken over i'en på en perfekt norsk aften i SCC Peterburgsky.

- Det var gøy å sette spikeren i kisten på den måten, gliser hun etter kampen.

Leipzig-spilleren ble litt skuffet over hvor lite motstand Slovenia klarte å gi Norge.

- Jeg trodde virkelig det skulle bli en kjempetøff kamp og vi måtte kjempe enda mer. Jeg hadde nesten forventet at vi skulle ligge halvt død når vi var ferdig med kampen, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Under EM i fjor vant Norge 41-18 over Slovenia, og da de norske jentene dro ifra i målprotokollen begynte Thorsen å tenke på nettopp den kampen.

- Jeg tenkte kanskje det kunne bli gøy i år igjen. Det ble ikke den samme ydmykelsen som i fjor, men det hadde jeg ikke forventet heller, ler hun.

Thorsens scoring like før slutt betyr også at Norge kan gå videre selv med tap mot Ungarn i kveld. Dersom Slovenia skulle spille uavgjort mot Angola, vil Norge, Slovenia og Sør-Korea havnet på samme poengsum. I og med Norge vant med sju mål, vil de komme først på innbyrdes oppgjør med to plussmål, Slovenia nummer to med null i målforskjell, mens Sør-Korea da vil være ferdig med mesterskapet med to minusmål.

Med slovensk tap for Angola, vil Norge være videre uansett, men da vil Sør-Korea bli med videre og Norge vil miste de to poengene man vil ha med seg dersom Slovenia går videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere