Arsenals Campbell har ikke skrevet under en ny kontrakt med klubben, og har samtidig fått et tilbud fra Celtic. Laget, som ble nummer to i den skotske ligaen denne sesongen, er arbeidsgiveren til norske Rogne. 19-åringen spiller midtstopper i Celtic, men har vært skadet siden overgangen fra Stabæk i januar.

Campbell er som kjent midtstopper, også han. Etter sjokkovergangen fra Notts County til Arsenal i vinter har han storspilt for London-laget. 35-åringen ble faktisk lansert som kandidat til den engelske VM-troppen. Dermed er det fare for at Rognes plass blir truet om Campbell velger å takke ja til tilbudet fra Celtic.

Rogne ønsker likevel stopperkjempen velkommen til klubben.

- Man kan lære mye av ham. Han har spilt flere store, viktige kamper og har mye erfaring. Man vil jo helst bli foretrukket foran andre spillere, men det er alltid kamp om plassene. Rivaliseringen er der allerede, så det eneste man kan gjøre er å fokusere på seg selv og hjelpe laget så langt det går, sier nordmannen ifølge Sky Sports.

Uansett er Rogne avhengig av å bli frisk fra skaden som har forfulgt ham i Skottland.

- Jeg vil jo spille, og skaden har vært frustrerende. De siste ukene har jeg trent hardt, og forhåpentligvis kan jeg bygge videre på det jeg viste i forrige sesong, sier den unge spilleren.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!