RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Campbell tilbake på trening

Sist oppdatert:
Sol Campbell (31) var mandag tilbake på Arsenal-trening for første gang siden han forlot Highbury i pausen av kampen mot West Ham.

Landslagsstopperen har holdt seg borte fra klubbens treninger etter at han stakk av fra Highbury etter å ha blitt tatt av banen i 2-3-nederlaget mot West Ham sist onsdag.

Han var ikke med i Arsenal-troppen i helgens 2-0-seier over Birmingham, men var tilbake på treningsfeltet mandag formiddag.

- Vi vil gjøre det vi kan for å hjelpe Sol tilbake fortest mulig og få ham til å fokusere på fotballen. Det er den beste kuren, sier Arsenal-manager Arsene Wenger til BBC.

Sol Campbell har fått støtte fra flere hold etter de tøffe dagene han har vært gjennom. Blant dem landslagskollega David Beckham.

- Sol er en sterk person som vil gjøre det han vil og det han mener er best. En blir ikke automatisk en dårlig spiller fordi om man spiller to-tre svake kamper, sier Real Madrid-stjernen.

Også Thierry Henry er glad for å ha lagkameraten tilbake på trening.

- Det er strålende nyheter for oss. Vi er bedre med Sol på laget. Det gir oss den selvtilliten vi trenger. Jeg venter på ham med åpne armer, sier franskmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere