RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Campbell ute i «bare» to kamper

Sist oppdatert:
Arsene Wenger bekrefter at Sol Campbell definitivt ikke er med i Arsenals to neste kamper.

Campbell, som har vært forfulgt av skader og uflaks de siste to og en halv månedene, brakk nesa da han gjorde comeback på førstelaget mot Portsmouth onsdag kveld, og Wenger bekrefter at midtstopperen minimum vil gå glipp av Arsenals to neste kamper.

Man fryktet lenge at Campbell ville være ute i tre uker etter neseoperasjonen, men «bare» to kamper er sånn sett gode nyheter. Campbell er imidlertid avhengig av spilletid for å komme med i Englands VM-tropp til sommeren.

Campbell vil nå gå glipp av helgens kamp mot West Bromwich. Semifinalen i Champions League mot Villarreal vil også gå fløyten.

Tilstanden og formen til Cesc Fabregas er antakelig en kraftigere hodepine for Wenger. Franskmannen er avhengig av sin spanske ballfordeler på midten, særlig i onsdagens oppgjør mot Villarreal. Fabregas sliter fortsatt med fotskaden han pådro seg i kampen mot Aston Villa for to uker siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere