*Nettavisen* Sport.

Canadisk hat trick for Djokovic

Novak Djokovic tok sin tredje tittel i Canada da han vant Toronto Masters i tennis med 6-3, 6-2-seier over franske Richard Gasquet søndag.

13.08.12 08:01

Tittelen var verdenstoerens første siden Miami-turneringen for fire måneder siden. Det var hans tredje triumf i en sesong som ikke har vært like suksessrik som den forrige.

Djokovic ble slått ut av OL-turneringen i London av Andy Murray i semifinalen. Derfra reiste han rett videre til Canada, og serberen var meget fornøyd med å opprettholde den fine statistikken der etter en tøff uke.

- Denne kampen var vanvittig. Det har vært en lang, tøff uke. Særlig for spillerne som kom rett fra OL. Men jeg er glad jeg reiste.

- Jeg visste det ville være omtrent umulig å kopiere 2011-sesongen min. Det ville vært en enorm utfordring. Men jeg spiller bra og stoler på mine ferdigheter og mitt spill, sa Djokovic etter å ha slått Gasquet med klare sifre.

Seieren var hans sjuende på åtte forsøk mot franskmannen, som også tapte finalen i samme turnering i 2006, den gang for Roger Federer. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.