RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Canal+ vant Premier League

Sist oppdatert:
Onsdag ble det klart at Canal + har sikret seg senderettighetene for ytterligere tre år.

Det ble varslet hard kamp om senderettighetene for Premier League i Norden, men nå er det klart at Thierry Henry & co blir å se på Canal+ også de neste tre årene.

- C More Entertainment, med varemerket Canal+, og Telenor Broadcast Holding AS, som eier Canal Digital AS, kan i dag meddele at F.A Premier League har akseptert det samlede budet som er lagt inn for å sikre de eksklusive senderettighetene til engelske F. A. Premier League i Norden for de kommende tre sesongene. Den nye avtalen gir Canal+ eksklusive senderettigheter til direkteoverføring av kamper fra Premier League i de kommende sesongene 2007/2008, 2008/2009 og 2009/2010 via Canal Digitals plattform, skriver de i en pressemelding.

Canal+ har hatt rettighetene til Premier League siden 1997 og viderefører nå satsingen.

- Vi er veldig glade for at våre abonnenter fortsatt vil kunne følge Premier League eksklusivt på Canal + sine kanaler i Norden og på Canal Digitals plattform. Vi ser frem til å forbedre vår dekning av Premier League og til å kunne tilby kamper på nye plattformer som internett, sier Svein Erik Davidsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere