RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cancellara har signert

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Verdensmesteren på tempo har bestemt seg. Gjett hvor!

Fabian Cancellara er klar for Team Luxembourg eller Team Schleck (som mange sier). Det ble bekreftet i en pressemelding tirsdag.

Sveitseren har signert en kontrakt for de tre neste sesongene. Cancellara betalte seg - som tidligere kjent - ut av kontrakten med Team Saxo Bank.

Med tanke på UCI-rankingen foran Pro Team-utvalget var dette ingen stor overraskelse. Team Schleck toppet nemlig denne rankingen allerede før første pedaltråkk i de nye draktene.

Siste signering
- Jeg har hatt mange interessante tilbud, men til slutt visste jeg, at jeg kunne få alt med Luxembourg-prosjektet, slik at jeg kan fortsette utviklingen som rytter, forklarer Cancellara.

29-åringen er den siste rytteren som slutter seg til den sterke 25-mannstroppen til danskene Brian Nygaard og Kim Andersen.

Les også: Schlecks til Alpene

- Med laget på plass, vil vi nå begynne lagbyggingen. Vi er klar for første samling i Sveits. Det er viktig at vi alle kommer til lære hverandre å kjenne under rolige omgivelser, så vi alle starter på like vilkår, forklarer Nygaard.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere