RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cannavaro savner ikke stjernene

Sist oppdatert:
Fabio Cannavaro er sikker på at Italia slår Norge på Ullevaal lørdag - selv uten de største stjernene på banen.

Italias kaptein Fabio Cannavaro frykter ikke Norge. Han er sikker på at Italia vinner VM-kvalifiseringskampen på Ullevaal - selv om storstjernene Francesco Totti, Alberto Gilardino, Alessandro «Alex» Del Piero, Alessandro Nesta og Gennaro Gattuso glimrer med sitt fravær.

- Alle som blir tatt ut på landslaget vil alltid gjøre det bra. Dette laget har vist strålende resultater tidligere og det vil være stort for oss å komme til Tyskland-VM. Det er målet vårt, sa Cannavaro da han møtte italiensk presse torsdag kveld.

- Vi er klar
Juventus-stopperen tror Vieri og Cassano ordner seieren for Italia.

- Vi er klare til møtet mot Norge. Jeg er sikker på at Christian Vieri og Antonio Cassano kommer til å utgjøre en forskjell for oss. De er to strålende individuelle spillere som også spiller bra sammen, mener han.

Romas megastjerne Francesco Totti spiller ikke mot Norge - selv om han er skadefri. Det bekymrer imidlertid ikke Fabio Cannavaro seg mye over.

- Totti? Francesco har snakket med Lippi om vrakingen, og de har løst alt. Han kommer helt sikkert til å være tilbake i troppen snart, det samme gjelder for Del Piero, slår Cannavaro fast.

Forblir kaptein
Cannavaro er ikke redd for å miste kapteinsbindet for Italia - til tross for at han nylig stjal overskriftene i Italia og verden rundt etter sin berømte «dopvideo».

I videoen som ble vist på fjernsyn verden rundt, får Cannavaro en sprøyte stukket i armen av en lege mens han spilte for Parma i 1999.

- Jeg har aldri tenkt på at jeg kommer til å miste kapteinsbindet. Jeg går med hevet hode, for jeg har ingenting å skjule, og det var ikke doping jeg fikk, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere