RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Cantona refser United

Manchester United-legenden Eric Cantona kommer med flengende kritikk av sin tidligere klubb.

Cantona mener United på langt nær spiller attraktiv fotball for tiden, og at takhøyden er mye lavere enn den burde. Han sammenlikner dagens spillerstall med en gjeng sauer.

- Med Glazer inne og Roy Keane ute, er jeg bekymret. Jeg har en følelse av at klubben kan miste sin filosofi. Det ville ha vært synd. Vi har kommet til en tid der spillerne blir gjort til sauer, sier Cantona til The Sun.

Han kritiserer måten spillere som har sagt sin mening, er blitt behandlet på. Nå tror franskmannen at klubben står i fare for å miste sin sjel, det som gjorde dem så suksessrike. Han tror også det vil skremme vekk spillere fansen elsker.

- Dødsfallet til George Best kan sammenfalle med døden til sjelen i en unik klubb. United var i stand til å rekruttere Bestene, Keanene og Bobby Charltonene. Klubben respekterte også at alle var forskjellige. Du kunne alltid uttrykke deg selv i United, og du ble elsket for den du var. United var klubben som ga meg min frihet, sier han i intervjuet.

Manchester United er slått ut av Champions League, de kommer ikke til å vinne serien, og i helgen tapte de 1-3 for byrival City. Onsdag kveld møter United ikkeliga-laget Burton Albion i omkamp i FA-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere