RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Canucks til topps

New York (NTB-Reuters): Vancouver Canucks overtok plassen som NHLs beste lag med 2-1-seier borte mot New Jersey Devils fredag.

Canucks har vunnet seks av sine sju siste kamper og er nå ett poeng foran Detroit Red Wings, som torsdag fikk sin rekordlange rekke av hjemmeseirer brutt.

Aaron Rome og Mason Raymond scoret for Canucks fredag. Corey Schneider i målet spilte meget bra og reddet 30 skudd da hjemmelaget forgjeves prøvde å innhente ledelsen. Canucks tapte skuddstatistikken 16-31, men reiste hjem med alle poengene.

- Jeg gjorde bare jobben min. Som annetvalg skal jeg være klar når jeg får sjansen og hjelpe laget når alle er slitne. Det var mange trøtte bein ute på isen i dag, men det ventet vi på forhånd, sa Schneider.

New York Rangers, som er best i Eastern Conference og tredje best i hele NHL, tapte 3-4 for New York Islanders i fredagens lokaloppgjør. P.A. Parenteau scoret to mål i ordinær tid, mens rekkekamerat Matt Moulson sto for det avgjørende straffeslaget. Rangers har dermed tapt to kamper på rad for første gang siden midten av desember, og tre av de fire siste.

- Vi spilte veldig slurvete, sa Rangers-trener John Tortorella. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere