RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Capello: - Carew har aldri vært bedre

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew herjet med Real Madrid. Etter kampen vanket det skryt fra gamletreneren Fabio Capello.

- Carew er en stor spiller, og jeg har aldri sett ham spille så godt som i denne kampen, sier Real-trener Fabio Capello. Den italienske trenerlegenden var mannen som i sin tid hentet Carew fra Valencia til Roma, og burde vite hva han snakker om.

Tirsdag fikk han se sin tidligere elev herje med spanjolenes forsvar. Allerede etter elleve minutter rev Lørenskog-gutten seg løs fra oppasser Fabio Cannavaro, satte fart mot mål og trillet inn 1-0 til gjestene.

Spektakulær
Også resten av oppgjøret briljerte nordmannen for sitt franske lag. Tilbake i landet der han startet sin internasjonale proffkarriere, var Carew mannen de fleste snakket om etter kampen.

«Lyon viste seg som en kandidat til mesterligatittelen med frodige detaljer, spesielt fra John Carew, som briljerte med en spektakulær kamp. Han ga Fabi Cannavaro en oppvisning. Skulle tro han ikke visste hvem som nettopp ble kåret til gullballvinner», skriver nyhetsbyrået EFE ifølge ANB.

Himmelsk kveld
Også den spanske avisen El País hyller den tidligere Vålerenga- og Rosenborg-spissen.

«Carew fikk oppleve en uventet, himmelsk kveld. Fra begynnelse til slutt kledde han Cannavaro naken. Nordmannen gjorde en perfekt kamp, og gjorde livet surt for Madrid-spillerne. Spesielt for Cannavaro, som Carew overvant gang på gang - som om italieneren var en guttunge».

Også tabloiden AS lar seg imponere av den storvokste Lyon-spissen:

«Carew har fart, gode intensjoner og en mening med det han gjør. Han kan spille både med ryggen med og mot mål. Det vet vi nå, fordi i går viste han hele registeret».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere