RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Capello gleder seg til å møte Spania

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det er verdens beste landslag, sier italieneren.

Fabio Capello har hatt en drømmestart i det som beskrives som «verdens vanskeligste trenerjobb». Hans statistikk som England-manager er så langt åtte seiere, en uavgjort og ett tap.

Men nå venter hans vanskeligste kamp siden 4-1-seieren over Kroatia i september. Neste uke står europamester Spania på motsatt banehalvdel for England.

- Jeg ser fram til å spille i Sevilla, det kommer til å bli en spesiell opplevelse, sier Capello ifølge The Guardian.

Spania i knallform
England cruiser i VM-kvaliken og har en fempoengs ledelse ned til toer Kroatia i gruppa. Det må sies å være en imponerende snuoperasjon etter at laget ikke greide i kvalifisere seg til fjorårets EM under Steve McClarens ledelse.

Men om England er i god form, kan man trygt si det samme om Spania. Det er over to år siden spanierene sist tapte en kamp. Hele 28 kamper har blitt spilt siden den tid. Fernando Torres & co. har også blitt nummer en på Fifa-rankingen.

- Jeg har alltid ville spille i Spania med det engelske landslaget, og vi er meget spente på å møte europamesteren, sier den tidligere Real Madrid-treneren.

- Oser kvalitet
Det var nettopp mot England at Spania startet sin imponerende seiersrekke. I februar 2007 ble engelskmennene slått 1-0 i en vennskapskamp på Old Trafford etter scoring av Andres Iniesta.

Capello skryter hemningsløst av motstanderen.

- Det laget de har oser kvalitet. Så mange unge gode spillere og den selvtilliten de har. Jeg mener at Spania er det beste landslaget i verden, avslutter Capello.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere