RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Capello interessert i Ronaldo

Sist oppdatert:
Real Madrid har 800 millioner kroner å kjøpe for. En god del av pengene kan havne i Manchester United.

Den spanske storklubbens nye trener snakket varmt om Cristiano Ronaldo på torsdagens pressekonferanse. Den unge portugiseren ble nylig sitert i Marca på at han skulle til Real Madrid.

Forutsetningen var at Juan Villar Mir vant presidentvalget, hvilket han ikke gjorde. Men overgangen kan likevel bli et faktum, skriver The Independent fredag.

- Vi er veldig glade for at han har lyst til å komme hit. Men han er en Manchester United-spiller, så jeg kan ikke si noe. Vi får vente og se hva som skjer. Det er opp til Predrag Mijatovic, sa Capello, og henviste til den nye sportsdirektøren i klubben, som har ansvaret for alle spillerkjøp i Real Madrid.

Flere engelske aviser skriver ifølge BBC at spanjolene skal være villig til å betale hele 22 millioner pund for Cristiano Ronaldo. Det er i så fall omlag en tredjedel av klubbens budsjett.

Real Madrids nye president, Ramon Calderon, lovet før valget at han ville hente inn Arjen Robben, Kaka og Cesc Fabregas.

Cristiano Ronaldo er en av seks kandidater til utmerkelsen som VMs beste unge spiller. Portugiseren konkurrerer med Lionel Messi (Argentina), Tranquillo Barnetta (Sveits), Cesc Fabregas (Spania), Lukas Podolski (Tyskland) og Luis Valencia (Ecuador).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere