RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/SCANPIX

Capello krever respekt

Sist oppdatert:
Ut mot Premier League-managere.

England-sjef Fabio Capello ser mange kamper i Premier League, men nekter konsekvent å uttale seg om oppgjørene han ser. Nå ber han Premier League-managerene om ha den samme holdningen som ham selv.

- Jeg er Englands manager og de andre managerene må respektere meg. De støtter meg, men jeg ville foretrukket at de ikke kommenterte kampene våre, sier Capello ifølge BBC.

Portsmouths Harry Redknapp var en av de som var kritiske etter at England spilte 2-2 i en treningskamp mot Tsjekkia i august.

- Om jeg var overrasket over Harry Redknapps kritikk? Jeg synes at noen ganger kritikk er greit, andre ganger ikke. Det kommer an på meningen man har om fotball, men jeg snakker aldri om andre lag, sier italieneren.

England åpner sin VM-kvalik mot Andorra i Barcelona lørdag. Dette er Capellos debut som England-sjef i en kamp som faktisk betyr noe.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere