Gå til sidens hovedinnhold

Capriati dropper Australian Open

Årets utgave av Australian Open går av stabelen uten flere av de fremste profilene på kvinnesiden. Jennifer Capriati måtte tirsdag trekke seg, og Kim Clijsters er høyst usikker.

Jennifer Capriati har vunnet Australian Open to ganger, men det gjør hun ikke i år. Hun har trukket seg fra turneringen på grunn av skade. 27-åringen går glipp av årets første Grand Slam på grunn av en ryggskade hun pådro seg sent i fjor.

Mary Pierce og Serena Williams har allerede meldt fra at de ikke tar turen til Melbourne i år. Samtidig er det tvil om Kim Clijsters vil rekke turneringen på grunn av en ankelskade.

Verdenstoer Kim Clijsters trakk seg nemlig tirsdag fra turneringen adidas International i Sydney. Det er høyst usikkert om tennisstjernen blir klar til neste ukes Australian Open.

Clijsters pådro seg en ankelskade i forrige ukes kamp mot Alicia Molik i Hopman Cup i Perth. Den belgiske jenta hadde planlagt å spille dagens kamp i Sydney, men etter 20 minutters oppvarming måtte hun innse at skaden ikke var leget.

- Det forverret seg litt i dag tidlig, og det skremte meg litt. Jeg måtte innse at jeg ikke var klar til å gå på banen og yte 100 prosent ennå, sier Clijsters til AP.

20åringen sier hun vil bruke de neste dagene til å bestemme seg for hvorvidt hun stiller i Australian Open på mandag, og at hun trekker seg hvis det er den minste fare for at skaden blir forverret.

Dermed risikerer arrangørene av Australian Open at fire av de største profilene uteblir fra årets turnering.

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping