Sala, som nylig signerte for Cardiff, er savnet etter at et fly forsvant fra radaren mellom Nantes og Cardiff mandag kveld, melder blant andre BBC.

Politikilder bekrefter overfor nyhetsbyrået AFP at argentineren var om bord i Piper Malibu-flyet, som fryktes styrtet.

Ifølge AFP antas det nå at spissen er omkommet.

John Fitzgerald i Channel Islands Airsearch sier til AP at det er lite sannsynlig at personene om bord i flyet har overlevd.

- Jeg anser det som lite trolig at noen har overlevd, og det tror jeg også kystvakten tenker. Vi vet rett og slett ikke hvordan flyet forsvant. Det var ingen radiokommunikasjon, sier Fitzgerald til AP.

Omfattende søk uten resultat

Det ble satt i gang et omfattende søk etter flyet, som forsvant fra flyradaren nær Casquets-fyret nord for Frankrike 20.23 mandag kveld.

Det skal ha vært utfordrende værforhold under søket, som ble avsluttet 02.00 natt til tirsdag, uten resultater.

Søket ble gjenopptatt tirsdag.

Både helikopter, fly og båter er involvert i søket etter flyet, som skal ha hatt to personer om bord.

Guernsey-politet sier følgende i en pressemelding:

- Kystvakten mottok et nødsignal klokken 20.23, og beskjed om at et mindre fly hadde blitt borte fra radaren ca 25 kilometer nord for Guernsey. Det ble iverksatt et massivt søk og redningsoperasjon, som involverte båter fra både St. Port og Alderney. Kystvaktens helihoptre var også involvert i søket.

Signerte for få dager siden

Argentineren signerte for Cardiff forrige uke og skulle etter planen debutere i Premier League mot Arsenal tirsdag om en uke.

Sala ble klubbens dyreste spiller noensinne, da klubben la 15 millioner pund på bordet for Nantes-spissen.

- Jeg er veldig glad for å være her. Det gir meg stor glede, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med treningen, møte mine nye lagkamerater og komme i gang med jobben, sa Sala til klubbens hjemmeside da.

28-åringen har scoret 12 mål på 19 Ligue 1-kamper denne sesongen og har kun Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar og Nicolas Pepe foran seg på toppscorerlista i Frankrike.

Nantes har fått utsatt sin cupkamp mot Sannois Saint-Gratien til ubestemt tid. Kampen skulle i utgangspunktet spilles onsdag.