Gå til sidens hovedinnhold

Carew-avklaring etter påske

Sjansene for at Roma vil kjøpe John Carew økte betraktelig da den italienske storbanken Capitalia bestemte seg for å redde klubben fra økonomisk ruin. Carews agent Per A. Flod tror på en avgjørelse like etter påske.

Den italienske hovedstadsklubben har alvorlige økonomiske problemer, som de nå løser ved at storbanken Capitalia kjøper 49 prosent av aksjene i et selskap som skal ta over kontrollen i klubben.

Selger eiendommer
"Etter planen skal viktige ressurser selges den nærmeste tiden, for å få opp likviditeten. En rekke eiendommer skal også selges", skriver klubben i en pressemelding.

Romas gjeld var ifølge Sportal.nu tidligere oppe i rundt to milliarder norske kroner. Den siste tiden har media og fans spekulert i om klubben ville bli tvunget til å selge sin kaptein og beste spiller - Francesco Totti.

Klubbens interesse for John Carew har også vært avhengig av at de økonomiske problemene ble løst.

Opsjonsavtale
Den innleide Valencia-spissen har en opsjonsavtale som Roma kan benytte seg av innen 1. mai. Tidligere var klubben ute av stand til å kjøpe den tidligere Rosenborg-spissen. Nå er i alle fall muligheten til stede.

- Øker dette sjansene for at Roma kjøper Carew?

- Jeg vurderer ikke sjansene ut i fra dette. Jeg vet ikke hvilke føringer disse investorene har. Men dette betyr at vi sannsynligvis får en avklaring over påske, sier Carews agent Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Venter Roma til etter 1. mai, blir klubben nødt til å forhandle fram en ny avtale dersom de skulle ønske å kjøpe den norske landslagsspissen.

- Hva sier magefølelsen din - vil Roma ha Carew?

- Jeg liker å holde magefølelsen for meg selv. Jeg har en meget sensitiv mage, ler Flod.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter