Gå til sidens hovedinnhold

– Carew blir her

Også Aston Villa-manager Martin O’Neill avviser alle spekulasjoner om at John Carew er på vei til Fenerbahce.

Det var britiske Daily Mirror som tirsdag skrev at den tyrkiske storklubben forbereder et 50-millionersbud på den norske landslagsspissen. Ifølge avisen skulle representanter for Carew være i forhandlinger med tyrkerne om Lørenskog-guttens personlige betingelser.

Avisskriveriene har naturligvis nådd ledelsen i Aston Villa, og onsdag avviste manager Martin O’Neill at nordmannen er på vei bort.

– Slik jeg ser saken, er det ingenting i de ryktene. Men det er den tida av året, sier O’Neill til klubbens hjemmeside – og sikter til at spekulasjonene gjerne øker friskt i intensitet rett før overgangsvinduet åpner i januar.

–Viktig periode
O’Neill understreker at han verken har snakket med Carew selv eller agent Per A. Flod om saken, men hevder han føler seg trygg på at det hele er oppspinn.

– Han har jo spilt i Tyrkia tidligere, og jeg er sikker på at dette ikke blir det eneste ryktet rundt en av våre spillere denne sesongen, sier O’Neill.

Villa-manageren insisterer på at han ikke har noen spillere å miste – i jakten på en plassering helt i toppen av årets engelske eliteserie. Birmingham-klubben er i øyeblikket nummer fem, men har bare to poeng opp til Arsenal på bronseplass.

– Vi er inne i en viktig periode og John er en veldig viktig spiller. Jeg vil nødig miste spillere, og John har gjort det bra. Jeg vil ha konkurranse på alle plasser, hvilket jeg har i øyeblikket. I hvert fall på mange områder, sier han.

Lover ingenting
Det er ikke første gang at Carew – som i 2004 spilte for tyrkiske Besiktas – linkes til Fenerbahce. Skal vi tro Martin O’Neill, blir det altså ingen overgang denne gangen heller.

Samtidig vil ikke Villa-manageren love at det ikke skjer noe rundt klubbens norske spiss når overgangsvinduet åpner om kort tid.

– Hvem vet hva som skjer i januar? Jeg vil ikke sitte her og love alt mulig, og deretter finne ut at jeg ikke kan holde disse løftene, sier han.

John Carew star bokført med tre mål for Villa denne sesongen. Det siste kom mot Hull sist lørdag. Da fikk landslagsspissen sjansen som innbytter de siste 12 minuttene.

Tirsdag sa agent Per A. Flod til Dagbladets nettutgave at Fenerbahce-ryktene har levd i tre år, men at det neppe skjer noe med Carew før tidligst i sommer. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken