Gå til sidens hovedinnhold

Carew er landslagsklar

John Carew er klar for en retur på det norske landslaget om Åge Hareide tar Roma-spissen med i troppen. Ønsker du Carew tilbake?

Landslagssjef Hareide sa på Frokost-TV på NRK tirsdag morgen at han har snakket med Carew og at de har lagt fjorårets sak bak seg.

John Carew nektet å spille mer for det norske landslaget under Nils Johan Semb etter behandlingen han fikk etter de berømte "slagene i Drammen" ifjor. Men med ny landslagssjef er det duket for Carew-comeback med flagget på brystet.

Reiser til Roma
Åge Hareide kommer til å gjøre det Nils Johan Semb ikke gjorde - nemlig å reise til Roma for å snakke med John Carew.

- Vi kommer til å snakke om hans rolle i landslaget som spiller, vi kommer ikke til å snakke om det som skjedde i 2003, sa Hareide i NRKs Frokost-TV.

Må følge reglene
- Alle som spiller på landslaget må inn i et regelverk, inn i en måte å være på og vi skal bygge opp et team som er sterkt innad. Der spillerne på mange måter er drivkraften i et lag og har en sånn indre justis. De må styre laget innfra og sørge for at laget blir drevet framover og ikke bare en, sa Hareide videre ifølge NRKs hjemmeside.

John Carew har gjort sine saker bra i Roma denne sesongen, og står bokført med tre Serie A-mål for klubben fra den italienske hovedstaden. Han står for tiden bokført med 36 A-landskamper og ti mål.

Ønsker du Carew tilbake på landslaget? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken