Carew føler med Beckham

Foto: Nick Potts (AP)

John Carew tror en lagkamerat kan ta superstjernens plass i VM-troppen.

24.03.10 14:16

Oslo (ANB): Beckham røk akillessenen i seriekamp for Milan forrige helg – og måtte se sommerens VM-sluttspill forsvinne i det fjerne. 34-åringen må nå konsentrere seg om å komme tilbake på fotballbanen.

- Beckham har jobbet hardt for å bli tatt ut i VM-troppen, så en vil alltid synes synd på ham, sier Carew til Aston Villas hjemmeside.

- Fortjener det
Landslagsspissen ser samtidig at den enes død, er den andres brød. Nå øyner han en VM-mulighet for en av sine fremadstormende lagkamerater: Ashley Young.

- Når Becks ble skadet, åpner det seg nye muligheter for andre, og jeg ville bli veldig glad og stolt om Ashley kommer med, sier Carew.

24 år gamle Young har levert solide varer på Aston Villas høyrekant denne sesongen – og står med fire scoringer. Carew mener lagkameraten har det som skal til for å gjøre en jobb for England i sommerens sluttspill.

- Jeg synes han fortjener det. Fabio (Capello) så at Ashley var fantastisk mot Wolves, og han bør være med på laget, sier lørenskogingen.

Young var mannen bak den målgivende pasningen da Carew utliknet til 2-2 og sikret Villa ett poeng sist lørdag.

Sjekk onsdagens oddstips her!
Sjekk onsdagens tippetips her!

Heskey igjen?
Onsdag kveld er det utsatt ligakamp mot Sunderland – med Carew og Young på laget fra start igjen. Spørsmålet er hvem nordmannen får med seg i angrepet.

Gabriel Agbonlahor er fortsatt småskadet, hvilket betyr Emile Heskey igjen kan bli Carew-makker. Det har ikke sistnevnte noen ting i mot.

- Emile er fantastisk å spille sammen med. Han er en strålende fotballspiller, sier Carew. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.