RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew gir råd til Semb

Foto: SCANPIX/EPA/FILIPPO MONTEFORTE
Sist oppdatert:
John Carew likte dårlig at Spania la play off-kampen mot Norge til Mestalla i Valencia. - Det var den verste stadion for Norges del, sier han.

ROMA - REGGINA 2-0: John Carew spilte 12 minutter som innbytter for Roma og noterte seg for en nettkjenning i møtet med Reggina på Stadio Olimpico.

Etter kampen kom han med gode råd til landslagssjef Nils Johan Semb foran play off-kampen mot Spania på sin gamle hjemmebane i Valencia.

- Mestalla var kanskje den verste stadion for Norges del. Det er jo også Valencias bane og Valencia på hjemmebane er kanskje det mest fryktede i Europa. Ryggraden i Valencia er også ryggraden i Spania, men alt er mulig, sier han til TV 2.

Og han er ikke i tvil om at det blir en tøff kamp.

- Det viktigste for Norge blir å forsvare oss godt. Begynner det først å renne inn, så renner det inn og og da kan det fort bli fire-fem, sier han.

Carew mener å tro på norsk seier blir vel optimistisk.

- Klarer vi uavgjort er det et fantastisk godt resultat, mener han.

Norges Fotballforbund har sagt at ballen nå ligger hos Carew i forhold til om han blir med i play off-kampene. Det er ikke Roma-spissen enig i.

- Den må ligge hos begge to. Det blir feil av dem å si at den ligger hos meg. Da kommer de ingen vei, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere