*Nettavisen* Sport.

Carew ikke engang med i troppen

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Mens Erik Huseklepp imponerer for Portsmouth.

11.09.11 13:32

WEST HAM - PORTSMOUTH 4-3:

Erik Huseklepp, som gikk fra et mislykket opphold i italienske Bari til engelsk andredivisjon og Portsmouth i august, har funnet seg til rette i sin nye klubb.

Mot West Ham lørdag imponerte den norske landslagsspilleren, og var involvert i to av Portsmouths tre scoringer. Den målrike kampen endte 4-3 til West Ham.

Huseklepp fikk skryt av manager Steve Cotterill, men fikk også beskjed om å skjerpe det defensive spillet.

- Dette er ikke «Erik Huseklepp-show», han er del av et lag. Men han var god fremover, han må bare bli bedre den andre veien, sa Cotterill etter tapet, ifølge VG Nett.

Carew ikke engang på benken
Motstanderen, West Ham, spilte uten Husklepps landslagskollega, John Carew. Spissen, som er skadefri og i kampform, ble igjen droppet fra en plass på både banen og benken.

Hammers-manager Sam Allardyce hevder Carew, som kom fra Aston Villa i sommer, hadde vært i troppen hadde det ikke vært for en ny regel.

- Årsaken er den latterlige beslutningen fra Football League som gjør at vi ikke får ha flere enn fem innbyttere denne sesongen. Det betyr at vi må skuffe spillere, forklarte Allardyce.

Tolv nyinnkjøp for West Ham
West Ham-troppen var for øvrig preget av andre nyinnkjøp. West Ham har satset stort før Championship-sesongen, og hentet inn tolv nye spillere, inkludert Carew.

Henri Lansbury tegnet seg på scoringslista mot Portsmouth. Matthew Taylor, Carlton Cole og Mark Noble sto for de to andre West Ham-scoringene, mens Luke Varney, David Norris og Greg Halford scoret Portsmouths tre. Begge lagene avsluttet kampen med ti mann, da både Liam Lawrence og Frédéric Piquionne fikk røde kort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.