RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew klar for Roma

Foto: Juan Carlos Cardenas (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew ble fredag leid ut fra Valencia til Roma i ett år, og får en årslønn som er bedre enn han noen gang har hatt.

- John har nå skrevet under en utlånsavtale med AS Roma. Roma har også opsjon på kjøp, sier Carews agent, Per A. Flod, til TV 2 Nettavisen.

Carew reiser til den italienske hovedstaden lørdag for å gjennomføre legesjekken.

Mange interesserte

- Vi er veldig fornøyd med at det ble Roma. Vi hadde akkurat en opptelling på hvor mange klubber som var aktuelle, og alle fingerne gikk med, sier Flod videre.

- Hvordan er de personlige betingelsene?

- Vi er godt fornøyd med avtalen, men uten at jeg vil si så mye mer så er den bedre enn han har hatt før, sier Flod.

Det betyr trolig at han kommer til å tjene mer enn de 16 millioner kronene han skal ha hatt i Spania.

- Hva synes du om det som har skjedd de siste dagene?

- Det har vært et forferdelig kjør. Vi følte at vi måtte gjøre noe. Ikke fordi vi nødvendig følte at Johns posisjon i klubben var spesielt truet, men vi ville heller ikke risikere noe - at han plutselig for skulle være ute av laget i en lengre periode for eksempel. Derfor er vi fornøyd med at det ble som det ble, sier Flod.

- Men jeg vet ikke helt hva jeg skal si, eller om jeg bør si noe om Valencia i denne saken. Men jeg er ikke veldig fornøyd med det som har skjedd de siste dagene, legger Flod til.

Tøff konkurranse

Verken han eller Carew vil rangere Roma i forhold til Valencia. Konkurransen blir imidlertid beintøff også i serie A-klubben. Francesco Totti, Vincenzo Montella, Marco Delvecchio og Antonio Cassano regnes allerede som stjerner, og kjemper om spissplassene i klubben.

Carew rekker ikke helgas italienske seriestart, men 5. oktober møter han kanskje landsmann Tore Andre Flo. Da reiser Roma til Siena.

Dette er AS Roma

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere