Gå til sidens hovedinnhold

Carew nekter å svare Semb

Nils Johan Semb har kommet med mellom 50 og 100 henvendelser til John Carew de siste tre ukene - men Roma-spissen nekter å snakke med landslagssjefen.

Det skriver VG. Ifølge avisen er grunnen til at Carew nekter å snakke med landslagsledelsen at han får "dårlige følelser.

- Vi har ikke lyktes å få tak i John, og dette er veldig uvanlig. Dette er ikke veldig gunstig, sier toppfotballsjef i Norges fotballforbund Tore Krogstad.

Snakker med pressen

I den samme perioden som landslaget har prøvd å få tak i John Carew, har han snakket med VG flere ganger, VG Nett en gang (sist fredag), TV 2 - og Dagbladet. Landslagssjef Nils Johan Semb har hatt flest forsøk på å snakke med Roma-spissen.

- Han har prøvd gjentatte ganger, over lang tid. Vi har et uttak tirsdag, og vi har ikke fått beskjed fra John selv om han melder forfall til Luxembourg-kampen, sier Krogstad.

- Uhøflig

John Carews tidligere trener i Rosenborg, frittalende Nils Arne Eggen, mener det er direkte uhøflig av spissen å nekte å snakke med Nils Johan Semb.

- Det er direkte uhøflig, spør du meg. Og det er helt håpløst at han ikke snakker selv. Ikke det at det er noe gærnt med Per A. Flod, men han har ikke peiling på fotball, slår Nils Arne Eggen fast.

PS: Carew sitter trolig på benken fra start i dagens hjemmekamp mot Ancona.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre