John Carew var i fyr og flamme i starten av denne sesongen, og i løpet av de ni første kampene nettet den storvokste spissen hele fem ganger for Aston Villa.

Men etter at 29-åringen ble observert på en strippeklubb i forkant av Uefa-cupoppgjøret mot Ajax, skal forholdet til Villa-manager Martin O’Neill ha blitt forsuret.

Spissen ble ilagt en bot på rundt 1 million norske kroner for hendelsen, men skal fortsatt ikke være tilgitt for klubbesøket. I tillegg har nordmannen slitt mye med skader den siste tiden.

Tyrkere på banen
Ifølge den engelske tabloiden News of the World, skal Galatasaray nå være villig til å hente Carew tilbake til Tyrkia. I sesongen 2004/2005 spilte han for Besiktas.

Skal man tro avisen, så er tyrkerne interessert i å hente spissen først til sommeren. Men faren for å miste Carew skal likevel allerede ha satt fart i Martin O’Neills spillersøk.

Emile Heskey har flere ganger blitt nevnt som en het kandidat til å erstatte Carew. O’Neill og Heskey kjenner hverandre godt fra tiden i Leicester, og en overgang kan være aktuell allerede i januar.

Den tidligere Liverpool-spissen Peter Crouch har også blitt nevnt som et alternativ. Crouch spilte for Aston Villa i perioden 2002 til 2004, men skal etter sigende kreve for høy lønn.

Ettertraktet serber
Den heteste poteten av dem alle skal imidlertid være Standard Liege-spissen Milan Jovanovic, om en annen tabloid, Daily Star, kan spå framtiden korrekt.

De hevder i hvert fall at Aston Villa skal stå klare til å hoste opp rundt 120 millioner kroner for serberen, om Carew forlater Villa Park i løpet av sesongen.

Spissen har scoret 35 mål på 76 kamper for den belgiske klubben, og 27-åringen blir sett på som et perfekt alternativ på topp hos Birmingham-klubben.

Jovanovic er imidlertid en attraktiv mann. Klubber som Marseille, Everton, Real Madrid og Stuttgart skal også være ute etter å sikre seg hans tjenester på topp.

Sjekk siste sportsnytt her
Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.
Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).