Gå til sidens hovedinnhold

- Carew på strippeklubb

Aston Villa-manager Martin O'Neill raser etter nattklubbesøk på kampdag.

Ifølge avisene Birmingham Post og The Guardian skal Aston Villa-manager Martin O’Neill være rasende etter påstander om at John Carew skal ha vært ute og festet kvelden før kamp.

Den norske landslagsspissen skal ha blitt observert på nattklubben The Rocket Club morgenen før torsdagens Uefa-cupkamp mot Ajax. Forretningsmannen Mike McKiernen ble svært overrasket over å møte spissen ute på byen.

- Han må jo skjønne det at å besøke en stor strippeklubb natten før en viktig kamp, ikke akkurat er så veldig smart, sier McKiernen til Birmingham Post.

- Beklager det hele
Spissens rådgiver og agent, Per A. Flod, bekrefter at nordmannen faktisk var på klubben, men at det hele dreide seg om en misforståelse.

- Det som står skrevet er for så vidt korrekt. Han og Martin O’Neill hadde hatt en prat i forkant. John var sliten og oppfattet det slik som at han ikke skulle spille. Dette var imidlertid en beslutning som ikke var tatt, sier Flod til Nettavisen lørdag formiddag.

Og fortsetter:

- Han dro derfor ut å spiste med en venninne og dro på nattklubb. John er ydmyk og beklager det hele. Dette er noe han ikke burde gjort, selv om han var fristilt. Det var ikke meningen, sier agenten.

Carew skal nemlig ikke ha fått den endelige avgjørelsen om vrakingen før etter turen på nattklubben, og har dermed brutt klubbens reglement.

- Var ikke på strippebar
Til TV 2 Sporten benekter Carew å ha vært inne på selve strippeklubben. Ifølge spissen skal han ha besøkt en annen nattklubb som lå veg-i-vegg med den omtalte The Rocket Club.

- Jeg var på italiensk restaurant med en venninne og stakk innom en stille bar vegg-i-vegg med Rocket Club, en såkalt gentlemen's club med lapdance og smokingkledte mennesker, sier Carew.

- Strippeklubben og den rolige baren har felles inngang, men vi gikk til venstre og var aldri innom etablissementet med de lettkledte pikene, forteller landslagsspissen.

- Ikke pratet med O'Neill
Hvis nordmannen blir funnet skyldig i anklagene, så venter det en bot tilsvarende to ukelønninger. Dette er på rundt 1 million norske kroner.

29-åringen skal ikke ha drukket alkohol, men hendelsen blir likevel sett på som svært alvorlig.

I tillegg til boten, kan spissens fremtid i den engelske toppklubben være i fare, om lignende episoder skjer i fremtiden. Dette hevdes i The Times.

- Vil nattklubbbesøket få noen videre konsekvenser for Carew?

- Om det får noen videre konsekvenser vet jeg ikke. Jeg hadde håpet å få en prat med Martin, men det har jeg ikke fått, sier Flod.

Det er fortsatt uklart om spissen er med i troppen som møter Wigan søndag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken