RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew scoret og serverte

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Nordmannen sterkt delaktig i Stokes seier lørdag.

STOKE - SUNDERLAND 3-2:

John Carew innledet sin Stoke karierre med to strake tap og det så ikke spesielt lyst ut i starten av lørdagens hjemmekamp mot Sunderland heller.

Før to minutter var spilt hadde Kieran Richardson gitt Sunderland ledelsen fra kort hold etter at Asamoah Gyan først bommet på ballen.

Åpnet målkontoen
Men et snaut kvarter før pause kastet Rory Delap et av sine mange lange innkast inn i Sunderland-feltet. Kastet endte med en duell mellom Robert Huth og Sunderland-keeper Craig Gordon. Den tyske midtstopperen vant duellen med Sunderland-keeperen, og Carew kunne med en lang og høy tå tuppe ballen i mål.

Nordmannen så ut til å være i offsideposisjon da Huth vant duellen med Gordon, men målet ble godkjent.

Årets første scoring for Carew er trolig nyheter Egil Drillo Olsen setter pris på, snaue to måneder før møtet med Danmark på Ullevål.

Lagene gikk til pause med uavgjort 1-1, men annenomgang skulle starte like ille som den første for John Carews nye klubb.

Huth på godt og vondt
Bare to minutter ut i andre omgang klønet Robert Huth det skikkelig til. Den tyske midtstopperen så ut til å ha full kontroll på Asamoah Gyan, men på merkelig vis snek ghaneseren seg foran midtstopperen og sendte Sunderland opp i ledelsen på nytt. Tyskeren skulle imidlertid gjøre det godt igjen.

Carew var også svært delaktig i Stokes andre utligning. Med rundt ti minutter igjen å spille slo Carew en tunnelpasning på Sulley Muntari, som måket spissen i bakken. På det påfølgende frisparket vant nordmannen duellen med Craig Gordon, slik at Robert Huth kunne løpe ballen i mål.

Nok en gang så det ut til at scoringen skulle vært annullert for offside, i tillegg gikk ballen borti hånda til Carew før Huth scoret.

På overtid sendte tyske Huth Britannia Stadium til himmels da han skled inn 3-2, og tre viktige poeng for Stoke.

Med lørdagens seier klatret Stoke og John Carew opp på 9. plass på tabellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere