RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew sier nei til landslaget

Sist oppdatert:
- John strakk ut en hånd. Den ble ikke tatt imot, sier John Carews agent, Per A. Flod. Dermed spiller ikke Lørenskog-gutten mot Spania.

Etter flere runder med Norges Fotballforbund de siste dagene, har John Carew nå gitt opp å finne en løsning på konflikten med landslagsledelsen.

Møtt med nye krav
Carew inviterte Nils Johan Semb ned til Roma i et brev forrige fredag. Semb svarte aldri. I stedet ble Carew møtt av nye krav fra Norges Fotballforbund.

- Hvis Semb skulle reise til Roma, måtte John strekke armene i været først, sier agent Per A. Flod til TV 2 Nettavisen.

Han ramser opp følgende krav som NFF stilte for at Semb skulle reise:

- John måtte ringe Semb, og si unnskyld for kritikken av landslagssjefen. John måtte beklage seg overfor NFF. John måtte si unnskyld for at han har gitt uttrykk for at han har vært inne og ute av den norske troppen den siste tiden, og John måtte si unnskyld for at han ikke tok telefonen, forklarer Flod.

- Kan ikke si noe jeg ikke mener
Carew ville gjerne møte Semb for å snakke med ham ansikt til ansikt, men å innfri kravene – før han i det hele tatt hadde pratet med Semb – det var han selvsagt ikke interessert i.

- John sa da til meg han ikke kan si noe som er annerledes enn det han virkelig mener. Semb sa før landskampen mot Luxembourg at ballen lå hos John. John føler nå at han har spilt ballen tilbake, men det eneste han ble møtt med, var nye krav, sier Flod oppgitt.

- Derfor sa John at han vil ha ro, og at det beste var å avslutte saken – legge den død. På pressekonferansen tirsdag sa jo også Semb at det ikke var noen sjanse for at han fikk spille – Flo var et klart førstevalg. Da mente John at det heller ikke kunne være et så stort tap å spille uten ham, legger Flod til.

Rent praktiske grunner
Han er oppgitt over de som mener at Johns invitasjon til Semb egentlig bare var som å be Semb møte til ”audiens hos Paven”.

- Helt ærlig. Semb ble invitert til Roma av rent praktiske grunner. Roma spiller to kamper denne uka, og trener to ganger hver dag. Skulle John reist til Norge, ville han gått glipp av minst en trening, og da ville han vært ute av laget igjen. Det ville ingen vært tjent med. Hvis det hadde passet seg slik at John kunne reise til Norge uten å sette plassen på laget i fare der, så ville John gjort det, sier Flod.

- Hva skjer hvis Semb nå likevel skulle reise til Roma?

- Det vet jeg ikke, men det er ikke en aktuell problemstilling slik saken står nå, sier Flod.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere