RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew sier nei til Norge

Foto: Juan Carlos Cardenas (AP/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Carew sier nei til å spille for Norge mot Luxembourg. Det bekrefter hans agent, Per A. Flod.

Flod bekrefter overfor TV 2 at Carew ikke vil spille Norges avgjørende EM-kvalifiseringskamp mot Luxembourg neste måned.

- Det har skjedd veldig mye rundt John. Han er nyetablert i Roma og vil ha fokus på det og å spille seg inn på laget. I tillegg har han endel ting han må avvikle i Valencia. En eventuell landslagssamling vil virke forstyrrende på akkurat det nå. Derfor har han bedt meg ta kontakt med landslagsledelsen og be om å få stå over mot Luxembourg, sier Per A. Flod til TV 2.

Carews agent vil midlertidig ikke spekulere i om avgjørelsen hadde noe med hendelsen mellom han og John Arne Riise å gjøre. Men innrømmer at det nok hadde blitt mye fokus på det.

Snakket med landslagsledelsen onsdag

- Ja. Noe hadde det nok blitt. Men som sagt. En landslagssamling kommer veldig ubeleilig med tanke på å etablere seg i Roma, sier Flod og legger til at Carew trives veldig godt i den italienske hovedstaden.

Flod forteller til TV 2 at han informerte landslagsledelsen om avgjørelsen onsdag.

- Jeg har informert landslagsledelsen og bedt om forståelse for dette. Jeg har ikke snakket med Semb i dag, men jeg informerte de allerede onsdag.

Motivert

- Men hva med eventuelle Play Off-kamper?

- Det får vi ta når den tid kommer. Det er ikke så lett å se inn i fremtiden, men John er motivert for videre landslagsspill, sier Flod.

Ville ha Carew med

Avgjørelsen kommer som en skuffelse på landslagsledelsen. Assistenttrener Harald Aabrekk sa tidligere denne uken til TV 2 Nettavisen at han håpet Carew ville være tilgjengelig selv om bølgene gikk høyt da Carew ble sendt hjem fra landslagssamlingen sist etter slagene mot John Arne Riise.

- Den beste måten å legge den saken helt død på, er at John spiller mot Luxembourg og gjør det bra. Da blir vi ferdige med saken en gang for alle i stedet for at det skal trekkes ut og ut, sa Aabrekk da.

- Har dere sagt fra til Carew om det synspunktet?

- Vi har ikke fått tak i ham ennå, men jeg håper jo at han har rådgivere som også synes det er den beste måten å løse saken på, sa Aabrekk da.

Se intervjuet med Flod på TV-sporten klokken 18.45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere