RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

Carew spares mot Chelsea

Sist oppdatert:
Manager Tony Pulis tar ingen sjanser med sin ryggplagede spiss.

Carew har ikke kunnet spille på tre uker, og gikk blant annet glipp av Norges EM-kvalifiseringsdyst mot Danmark på Ullevaal nylig.

Etter at han måtte melde forfall til landskampen håpet lørenskogingen at han kunne bruke spilleoppholdet i Premier League til å bli frisk.

Det ser nå likevel ut til at den storvokste nordmannen ikke kan belage seg på spille noen framtredende rolle i Stokes hjemmekamp mot Chelsea i helga.

Manager Tony Pulis vil ikke utelukke helt at Carew kan være med å bidra mot den regjerende seriemesteren, men påpeker overfor Stokes nettsider at det er mer sannsynlig at Carew blir klar til bortekampen mot Tottenham i neste uke.

- John er i bedring, men lørdag er nok litt for tidlig for ham. Vi ønsker å forsikre oss om at han holder seg skadefri når han kommer tilbake, sier Pulis.

- Akkurat nå er det antakelig risikabelt å la ham spille. Det kan sette ham tilbake i noen uker igjen ettersom han sliter med ryggsmerter. Jeg tror det er mer realistisk å ha ham tilbake mot Tottenham og senere i semifinalen i FA-cupen uka etter, legger Stoke-sjefen til.

Stoke møter Bolton på Wembley lørdag 16. april til oppgjør om den ene finaleplassen i den gjeveste cupen. Manchester United og Manchester City braker sammen i den andre semifinaleduellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere