Carew spares mot Chelsea

Foto: (AFP/Scanpix)

Manager Tony Pulis tar ingen sjanser med sin ryggplagede spiss.

01.04.11 00:06

Carew har ikke kunnet spille på tre uker, og gikk blant annet glipp av Norges EM-kvalifiseringsdyst mot Danmark på Ullevaal nylig.

Etter at han måtte melde forfall til landskampen håpet lørenskogingen at han kunne bruke spilleoppholdet i Premier League til å bli frisk.

Det ser nå likevel ut til at den storvokste nordmannen ikke kan belage seg på spille noen framtredende rolle i Stokes hjemmekamp mot Chelsea i helga.

Manager Tony Pulis vil ikke utelukke helt at Carew kan være med å bidra mot den regjerende seriemesteren, men påpeker overfor Stokes nettsider at det er mer sannsynlig at Carew blir klar til bortekampen mot Tottenham i neste uke.

- John er i bedring, men lørdag er nok litt for tidlig for ham. Vi ønsker å forsikre oss om at han holder seg skadefri når han kommer tilbake, sier Pulis.

- Akkurat nå er det antakelig risikabelt å la ham spille. Det kan sette ham tilbake i noen uker igjen ettersom han sliter med ryggsmerter. Jeg tror det er mer realistisk å ha ham tilbake mot Tottenham og senere i semifinalen i FA-cupen uka etter, legger Stoke-sjefen til.

Stoke møter Bolton på Wembley lørdag 16. april til oppgjør om den ene finaleplassen i den gjeveste cupen. Manchester United og Manchester City braker sammen i den andre semifinaleduellen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.