Gå til sidens hovedinnhold

Carew støtter Makelele

Claude Makelele streiker i Real Madrid fordi han mener han bør få bedre betalt. – Det styrker våre sjanser til å vinne ligaen, sier Valencias John Carew.

Den franske midtbaneterrieren Claude Makelele er misfornøyd med lønnsbetingelsen i Real Madrid, og har bestemt seg for å utebli fra både treninger og kamper inntil betingelsene bedres.

Trolig ender dette med at Makelele gir seg, eller blir solgt. Det siste passer Carew best.

Kan ikke passere

- Claude kan fortsette å spille fotball, eller han kan la være. Det er hans valg. Dette gir våre jurister mer bry enn meg. Dette er et klart tilfelle av kontraktsbrudd., sa sportsdirektør Jorge Valdano mandag.

- Klubben kan ikke la dette passere.

En av de viktigste

Det er med andre ord liten forståelse å hente hos klubbledelsen. Men John Carew ser saken fra et annet synspunkt.

- Makelele er en av de 2-3 viktigste spillerne på laget deres. Det er han som rydder opp etter Zidane og Figo og de andre balltråkkerne, sa Carew til TV 2 Nettavisen i forbindelse med landslagets trening på Bekkestua mandag.

- Han jobber og sliter for 3-4 mann hver eneste gang, likevel er han en av de dårligst betalte. Det er ikke rart han krever halvparten av deres lønn, forklarte Carew.

Til Chelsea?

Chelsea har vist interesse for Makelele, og muligens var det deres tilbud om å doble lønna hans som sparket igang streiken. Makelele tjener i dag 12,5 millioner kroner i året i Real Madrid.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem