(SIDE2): John Carew (29) skal ha blitt utsatt for en svindel på til sammen 2,7 millioner norske kroner, etter å ha kjøpt det han trodde var to nye biler av merket Porsche.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

911 og Cayenne
Det er den britiske avisen birminghammail.net som melder at Carew skal ha punget ut 250.000 pund for en splitter ny Porsche 911 og en Cayenne som skulle sendes direkte fra fabrikken i Tyskland.

Men da bilene kom fram, viste den ene seg å være en leiebil, mens den andre var brukt.

En mann på 43 år skal være pågrepet i saken, og saken komme opp for en dommer i juli.

Carew er kjent i England for sin forkjærlighet for raske sportspiler, og han ble sist måned sett i sin nye, hvite Lamborghini Murcielago, en bil som koster mellom 1,5 og 1,8 millioner ifølge avisen.

– Plutselig kjøpe ny
På klubbens hjemmesider skrev Carew tidligere denne uken om sin kjærlighet til bilder.

– Jeg liker biler, men det er litt av og på. Noen ganger blir man lei dem og man holder seg til den gamle bilen, og så plutselig får man lyst å kjøpe en ny.

Aston Villa- og landslagsspilleren har ikke kommentert svindelsaken, men hans agent Per A. Flod sier til NRK at han ikke har hørt noe om bilkjøpet tidligere.

– Det vil være rart om han har kjøpt to Porscher uten å si noe til meg, utover det vil jeg ikke kommentere saken.

Veldedig arbeid
Avisen skriver videre at Carew regnes som en hyggelig fyr, som bruker både penger og tid på veldedig arbeid.

Han er også kjent for sine sprell utenfor banen, blant annet skal han ha blitt sett på en strippeklubb samme dag som laget skulle spille mot nederlandske Ajax, og skal ha fått en bot av klubbledelsen på 100.000 pund.

Fotballspilleren har en inntekt på rundt 425.000 kroner i uka, og ble toppscorer for laget denne sesongen. 15 mål ble fasit.

Det har gått rykter om at Carew er på vei bort fra klubben, men manager Martin O'Neill har sagt han vil beholde nordmannen.