Carew trygg i Valencia

Foto: Juan Carlos Cardenas (EPA)

BEKKESTUA (TV 2 Nettavisen): Spansk presse mener John Carew ikke er god nok for Valencia - samtidig ønsker Sporting Lisboa å kjøpe ham. Carew selv bryr seg ikke om noen av delene.

18.08.03 20:41

Sporting Lisboa har gått offentlig ut med sitt ønske om å hente inn den storvokste norske spissen som Cristiano Ronaldos erstatter. Samtidig skriver den store, spanske sportsavisen Marca at klubben endelig har fått en spiss på plass som er klubben verdig – brasilianske Oliveira.

Marca mener at verken John Carew, Mista, Salva eller Juan Sanchez er gode nok.

Sikker på plassen

- Det er vel 2-3 spisser som nesten er borte allerede, som enten blir solgt eller leid ut. I går var det Oliveira og meg, og jeg regner med at det blir oss to denne sesongen, forteller John Carew til TV 2 Nettavisen.

- Jeg kommer til å være i Valencia og spille mye. Jeg snakker med treneren og vet hvordan det ligger an. Det er ikke alt som står i avisene, vet du, smiler Lille-John.

Carew og Valencia spilte 0-0 i en treningskamp mot Real Madrid søndag kveld. Nordmannen startet på benken, men kom inn i andre omgang, på høyrekanten. Det betød mange løpedueller med en viss Roberto Carlos.

- Akkurat nå er jeg i form til å løpe fram på banen, men ikke tilbake. Roberto Carlos fliret av meg, jeg måtte holde ham igjen. "Nå blir du her" sa jeg til ham - og det gjorde han faktisk, ler Lørenskog-gutten.

Tøff konkurranse

Valencia startet med den lille playmakeren Pablo Aimar og nyervervelsen Oliveira på topp. Og brasilianske Oliveira imponerte.

- Det er ingen tvil om at han har en god forståelse med Aimar, innrømmer Carew.

– Men jeg kan bare tenke på meg selv. Man vet aldri; Jeg kan spille fra start i den første kampen og kanskje renner målene inn – eller Oliveira kan spille fra start og målene renner inn. Man vet aldri. Men min situasjon i Valencia er veldig god, fastslår 23-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.