RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(EPA)

Carew ute av Mesterligaen

Sist oppdatert:
John Carew og Lyon forsvant ut av Mesterligaen etter en jevn dyst mot Milan tirsdag.

MILAN - LYON 3-1: Resultatet skulle kanskje ikke tilsi at Carews franske lag kontrollerte store deler av kampen. I første omgang var de til og med strået vassere enn sine italienske motstandere, men det holdt ikke inn for Lyon - denne gangen heller.

Jevnt oppgjør
Først scorte Fillipo Inzaghi etter at John Carews spissrival Fred hadde gitt bort ballen til et fremoverstormende Milan. Serginho på Milans venstrekant, fant hodet til Inzaghi, som helt alene med keeper, to meter fra målet, bare spikret ballen utagbart ned i hjørnet.

Bare seks minutter senere reiste franskmennene seg. Ikke overraskende kom scoringen etter at brasilianeren og frisparkspesialisten Juninho hadde slått et av sine mange harde og presise frispark inn i feltet til Milan. Etter noe klabb og babb fikk omsider Mahamadou Diarra satte hodet til, og kunne kontrollert score i det åpne buret.

1-1 ved pause.

Etter pausen hadde Lyon god kontroll på kampen, og med 1-1 ved slutttid, ville franskmennene være videre. Milan stanget og stanget, uten at de skapte de virkelig store mulighetene.

Blek Carew
John Carew kom innpå midtveis i andreomgang, uten å gjøre seg bemerket.

Det gjorde derimot Inzaghi. Han dukket nok en gang opp, i en periode det ikke så ut til at Milan skulle greie å bryte ned forsvaret til Lyon. Andrej Shevchenko kom alene med keeper, skrått for målet. Han skjøt først i den ene stanga, så i den andre, før Inzaghi plukket opp returen og sendte taket på Giuseppe Mezza til himmels.

På overtid fastsatte Shevchenko sluttresultatet til 3-1, og med sikret han laget sitt definitivt en plass i semifinalene i Champions League.

Han sikret seg med scoringen også tittelen som tidenes mestscorende i Champions League, med 52 mål totalt. Han passerte tirsdag Raul i Real Madrid (51 mål).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere