RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew ute med skade

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Og det kom på verst tenkelig tidspunkt for den norske spissen.

Gérard Houllier har ikke spart på kruttet siden returen til engelsk fotball og Aston Villa. Tidligere i uken gikk franskmannen hardt ut mot Stephen Ireland, og nå sender han også en advarsel i retning av John Carew - som står uten kontrakt etter sesongen.

Ute med skade
Houllier mener at nordmannen nå må prestere for å enten overbevise Villa om at han fortjener en ny kontrakt med klubben, eller for å gjøre seg til et attraktivt mål for andre klubber.

- John nærmer seg slutten av kontrakten og har nå muligheten til å overbevise oss om han ønsker å bli værende i klubben, eller å reise videre til sommeren, sier Houllier ifølge Sportinglife.

- Enn så lenge har det ikke vært snakk om noen ny kontrakt. Jeg ønsker å se flere spillere i de kommende kampene, så får vi se etter jul. Dette er en god mulighet for John til å spille flere kamper på rad. Når han selv vil det, kan John være utrolig. Jeg tror en lengre rekke av kamper kan hjelpe ham å vise oss dette.

Det var ventet at Carew ville få sjansen på topp på grunn av Emile Hekseys skade, men så kom meldingen om at også Carew er skadet og trolig blir borte fra banen i i rundt en måneds tid.

Nordmannen har pådratt seg en skade på baksiden av leggen, og blir dermed ikke å finne i startoppstillingen mot Fulham. Carew går dermed også glipp av landskampen mot Irland

Liten spisskrise
Onsdag ble det klart at Emile Heskey har skadet leddbåndene i kneet, og er satt ut av spill i om lag én måned. Dermed står Aston Villa overfor en aldri så liten spisskrise de neste ukene.

I tillegg har også Gabriel Agbonlahor vært ute med skade en tid, og er fortsatt bare i lett trening. Han er derfor fortsatt usikker.

Houllier har derfor også blokkert unggutten og U19-landslagsspilleren Nathan Delfounesos muligheter til å gå på lån, siden Aston Villa nå har svært får angrepsalternativer igjen til sin disposisjon de kommende matchene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere